Jag är Petter Berg, en frilansfotograf som är specialiserad på kommersiell och livsstilsfotografi. Ursprungligen från Sverige, delar jag nu min tid mellan min hemstad Göteborg och Minneapolis, USA, där min fru kommer ifrån. Min unika syn på livet och konst formas av min erfarenhet från båda kulturerna.

Med en passionerad bakgrund inom actionsport har jag också arbetat som konstnärlig ledare och designer i flera år. Denna erfarenhet har gett mig en bred förståelse för den kreativa processen och en skarp öga för detaljer. Detta gör det möjligt för mig att fullt ut förstå visionen för ett projekt och skapa högkvalitativ fotografi som perfekt matchar dina behov.

Jag tar med mig en unik och värdefull synvinkel till varje projekt, oavsett om det handlar om att fånga hisnande bilder av actionsporter eller att skapa fantastiska visuella berättelser för klienter. Mitt arbete fokuserar på att fånga essensen av människor och platser, och jag har arbetat med en rad olika varumärken och byråer runt om i världen. Min portfölj inkluderar ett brett spektrum av projekt, från äventyr och utomhusfotografi till mode- och livsstilskampanjer.

Oavsett om jag fotograferar professionella modeller eller vanliga människor lyckas jag alltid fånga naturliga och autentiska ögonblick. Trots att jag lever på motsatta sidor av Atlanten har jag kunnat upprätthålla en blomstrande karriär tack vare min förmåga att arbeta på distans och resa vid behov. Jag söker ständigt nya möjligheter och utmaningar och jag är alltid ivrig att samarbeta med nya varumärken och byråer.

Om du är intresserad av att arbeta med mig kommer jag att använda min passion och dedikation för att skapa vackra, autentiska bilder som resultat.